PONY-O Ponytail Holders: About Us

Over ons: het pony-o-verhaal

Het pony-o verhaal

Hoi! Ik ben Nicol, Uitvinder van de Pony-O en Bun Barz. Ik heb het haaraccessoires voor meer dan 30 jaar uitgebouwd en patenteren.

NOODZAAK IS DE MOEDER VAN DE VINDINGRIJKHEID

Mijn eerste uitvinding, de haarlock, was iets dat ik in 1987 voor mezelf heeft uitgevonden omdat ik niet kon staan ​​om elastieken in mijn dikke, krullend haar te dragen. Dit was voor de topsystaart, of zelfs de scrunchie was in de buurt! Er was niets anders beschikbaar op de markt, behalve Elastics en Bobby Pins! Ik heb een tedere hoofd: beiden gaf me hoofdpijn en scheurden mijn haar uit. Dus ik heb me gekozen om mijn haar te dragen.

Nadat ik de modeschool in Toronto benaste, heb mijn allereerste baan nodig dat ik mijn haar en uit mijn gezicht bind. Niet in staat om conventionele en archaïsche haaraccessoires te dragen, vond ik een behoefte (voor mezelf) en vulde het! De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis. Mijn laatste innovatie, de Pony-O, is iets dat mijn partner, Beth, en ik heb gemaakt. Ik voel dat de pony-o een van die zeldzame producten is die de industrie voor haaraccessoires kunnen revolutioneren.

Gemaakt door vrouwen voor vrouwen

Geprobeerd en waar

Na jarenlang op het beursdraai-circuit, heb ik de kans gehad om persoonlijk mijn producten in het haar van meer dan 400.000 vrouwen en kinderen (en een paar mannen) te proberen. Het één-op-één contact en feedback van elke klant is cruciaal voor de ontwikkeling van mijn laatste productlijn. Ik zal geen accessoire op de markt brengen, tenzij het een heel strikt criterium voldoet:

  • Het werkt op elk haartype en de dikte
  • Creëert geen spanning op de follikel
  • Is veilig, comfortabel en niet-schadelijk
  • Komt gemakkelijk uit het haar
  • Laat geen paardenstaartvernieuwing
  • Is duurzame, overlevende en out-outing-elastieken

Unieke haaraccessoires

De haarverzorgingsindustrie is er een waar in de loop der jaren zeer weinig innovatie is geweest. Wij, onze dochters enOnze kleindochters, dragen dezelfde accessoires die onze grootmoeder, en mogelijk overgrootmoeder, droeg. Van alle producten die we dagelijks gebruiken, kan ik er niet aan denken dat dat precies hetzelfde is als wanneer mijn moeder een kind was.

Mijn unieke accessoires worden wereldwijd gepatenteerd, wat betekent dat ze voldoen aan de vereisten van een hoog niveau van innovatie en creativiteit.

Beschermde octrooi

Ze zullen elk haartype en dikte bevatten, zonder spanning op de follikel! Niet trekken of trekken! Wanneer je je haar voedt door de pony-o en vorm het, is er geen vernauwing op je paardenstaart (wat geen irritante vouw betekent). Fijn haar ziet er dikker uit; Dikke haar blijft op zijn plaats! Pony-O voelt letterlijk als niets in je haar! Open de pony-o terug in de cirkelvorm, en het glijdt uit zonder je haar te beschadigen! Het is een van de meest comfortabele haaraccessoires die je ooit zult dragen.

Het vormen van de pony-oOngeëvenaarde veelzijdigheid

Pony-O is veelzijdig. Het kan worden gedragen door vrouwen of kinderen; het kan in elke haardikte worden gedragen; Het kan in de meeste haarlengtes worden gedragen (op zijn minst kinlengte voor al het haar omhoog). Het kan worden gedragen voor werk, of in de sportschool.

Ik heb tonnen ideeën voor het kapselen voor jou, maar de mogelijkheden echt zijnEindeloos! Elke stijl die u kunt creëren of voorstellen met behulp van Bobby-pinnen, elastics of bun-vormen, u kunt maken met pony-o, of het nu klassiek, mode-voor- of gothic is! Maar ... zelfs als je alleen je haar in een paardenstaart draagt, beloof ik dat het de meest comfortabele en veilige paardenstaart zal zijn die je ooit zult voelen.

Als je graag je haar in een broodje draagt, is het Bun Barz een must! Het voldoet aan alle dezelfde criteria als de pony-o en is net zo comfortabel en gemakkelijk te gebruiken, zonder Bobby-pinnen of elastieken.

Waarom geef je de Pony-O en Bun Barz vandaag niet eens? Ons combo-pack heeft beide, en zal elk kapsel creëren dat je kunt bedenken! Ik denk dat je zult genieten van mijn accessoires! Zeg "Bye-Bye" aan je haarelastiek en ouderwetse accessoires. Zeg "Hallo" aan de nieuwe, revolutionaire pony-o!

Heeft u vragen of opmerkingen? Ik zou graag van u horen!

 

Een beetje hulp nodig hebben? We bieden gratis facetime-sessies! Neem contact met ons op op: support@ponyo.com of bel 303-838-6976 om de jouwe te plannen!
#ponyohair #itsallaboutheBEND
Terug naar blog