PONY-O Ponytail Holders: Honest Review from a Happy Customer

Pony-O paardenstaarthouders: eerlijke recensie van een gelukkige klant

De beoordelingen zijn binnen! Wat hebben vrouwen te zeggen over pony-o buigbare haarbanden?

Bekijk deze Five Star TrustPilot Review.

Blijf doorgaan ... ze zijn het waard!

"Het kostte me een paar dagen om daadwerkelijk te wennen om niets of een strakheid op mijn paardenstaart te voelen en ik dacht echt niet dat ik ze überhaupt leuk zou vinden. Ik draag elke dag paardenstaarten, maar toen ik er eenmaal aan gewend was, Ik heb nog 4 bestelde en nog een Bling Ringz ... vertrouw erop dat als je het een kans geeft, je zult het heel leuk vinden om de strakheid niet meer te voelen en als je je pony-o naar je gezicht rent, tilt het je haar op en het ziet er soo uit Veel dikker! Ik zal nooit meer zonder deze zijn, ik ben absoluut dol op de blingringen !!
 
Ze veranderen een casual paardenstaart in een chic kapsel en laat me je vertellen, de bun Barz was niet anders, ik vond het in het begin niet leuk, lol ik heb haar tot mijn middel en het kostte me maar een paar pogingen en nu Ik hou er ook van! Je moet echt wennen om niet te voelen dat je haar strak wordt getrokken, maar het is strak, je voelt het gewoon niet. Je zult dol zijn op het comfort en het extra volume. "
Tina B.
Of deze ...
"Ik kon niet tevredener zijn. Ik heb de zwarte pony-o XL gekocht en ik heb het sindsdien gedragen. De aantrekkingskracht van High Pony bestaat niet meer. Geef het er een paar, en dan voelt het perfect. Belofte. Shake. Ook je hoofd, het zou niet moeten bewegen. " 

Probeer Pony-O-producten eens! Je zult blij zijn dat je dat hebt gedaan.

Winkel nu knop voor Pony-O Bendable Hair Ties-website
Wil je meer weten over pony-o paardenstaarthouders en bun barz voor haarbroodjes? Bekijk deze blogs:


#ponyoHair #Hairstyles #EasyHairstyles #halfuphairstyles #HealthyHair #Hairaccessories #Hairties #HairInspo #PonyOHairtie #Bendable #CreaseFree #NondAmaging #DamageFree
Terug naar blog