PONY-O Ponytail Holders QUIZ: Which PONY-O Hair Product You Need, Based On Your Hair Type

Pony-O paardenstaarthouders Quiz: Welk pony-o haarproduct dat u nodig heeft, op basis van uw haartype

Pony-O is gemaakt door een meisje met krullend haar, maar het revolutionaire haaraccessoire is voor iedereen. Of je nu dik, dun, recht, krullend, lang of kort haar hebt, er is een Pony-o voor jou. Hoewel de klassieke Pony-O zou moeten werken met de meeste haartypen, hebben we een paar verschillende variaties gecreëerd om iedereen te helpen de juiste wacht te krijgen op hun paardenstaart.

Er is de Pony.o 2.0, een slanker ontwerp voor meisjes met echt fijn haar, kort haar of voor het gebruik van kleine secties haar. Dan hebben we de Pony-o xl voor de meisjes met echt dik haar. En tot slot is er de Pony-o xl slank Voor de meisjes met echt dik haar die alleen delen van hun haar tegelijk willen opzetten.

Nog steeds niet zeker welke Pony-O geschikt is voor u? Neem onze quiz om te zien welk type pony-o het beste werkt met je haar om je te helpen de stijl te krijgen die je wilt.

1. Hoe lang is je haar?

A. Mijn haar valt onder mijn schouders

B. Het zit net op of boven mijn schouders

C. Like, heel lang

D. Mijn haar is zo lang dat ik altijd in de verleiding ben om het te hakken

2. Hoe dik is je haar?

A. Het is ongeveer de grootte van een golfbal als ik het verzamel of een beetje kleiner

B. Ja, mijn haar is absoluut kleiner dan een golfbal als ik het verzamel

C. Mijn haar is groter dan een golfbal wanneer ik het verzamel

D. Mijn haar is groter dan een golfbal als ik zelfs alleen de bovenste helft bij elkaar verzamelt

3. Wanneer je je haar in een hoge paardenstaart steekt, is het altijd:

A. Zakken en hangen - ik heb het gevoel dat ik het altijd stevig aan het trekken ben

B. De onderste lagen vallen meestal uit

C. Ik kan nauwelijks al mijn haar in één haarband krijgen zonder dat het snauwt

D. Ik heb paardenstaarten opgegeven en probeer graag meer unieke kapsels

4. Hoe draag je liever je paardenstaart?

A. Hoge paardenstaart helemaal

B. lage paardenstaart (mijn haar is te kort om het helemaal omhoog te trekken)

C. Hoe dan ook, ik kan mijn haar van mijn rug krijgen

D. Half-up, half-down voor mij! Haal het gewoon van mijn gezicht.

Meestal A's: Klassieke Pony-O

Er is niets gemiddeld aan jou of je haar! Maar je kunt bij de klassieker blijven Pony-o Dat werkt voor de meeste haartypen en texturen. Of je nu fijn, dik, krullend, recht, lang of kort haar hebt, je kunt je haar opleggen met de OG.

Pony-o komt in 15 solide kleuren-zowel neutraal als gewaagd-en Vijf designerafdrukken.

Meestal B's: Pony-O 2.0

Als je haar extra goed is, kan je gewone paardenstaart er een beetje slap uitzien. Pony-O kan helpen, maar de klassieke versie is misschien iets te veel. Pony-O 2.0 Is onze slankere versie die is gemaakt voor meisjes met echt goed of korter haar. Je krijgt allemaal dezelfde voordelen van de klassieke pony-o, maar slechts een afgestemde versie voor je haar.

Pony-O 2.0 komt in 21 neutrale en felle kleuren, evenals 10 Designer Prints.

Meestal C's: Pony-o xl

Dikke haar, kan het niet schelen - behalve wanneer je haarbanden altijd breken. Pony-o xl zal nooit breken. Bovendien is het groot genoeg en sterk om al je haar comfortabel op te houden. Geen trieste pony's meer voor jou!

Pony-O XL wordt geleverd in 20 neutrale en heldere kleuren en 10 Designer Prints.

Meestal D's: Pony-o xl slank

Als je dik haar of extensies hebt en liever je haar slechts de helft omhoog draagt, is de XL Slank perfect voor het vasthouden van dikke secties haar. Het is hetzelfde als de XL Pony-O, alleen een dunnere versie.

De Pony-O XL Slim wordt geleverd in 10 designerafdrukken, van luipaard tot camo.

Aan het einde van de dag, als je nog steeds niet kunt beslissen welke pony-o het beste is voor je haar, raden we aan om op te gaan. U wilt ervoor zorgen dat u al uw haar in de Pony-O kunt passen, en als u dat eenmaal doet, kunt u het kneedbare metaal buigen en vormen om het allemaal op te houden.

Winkel nu knop

Wil je meer leren over Pony-O?

#PonyOHair #Hairstyles #Easyhairstyles #HealthyHair #HairInspo #Hairaccessories #Hairquiz #Whatize

Terug naar blog