QUIZ: Which PONY-O Hair Product You Need, Based On Your Hair Type

Wat je nodig hebt op basis van je haartype.

PONY-O werd gemaakt door een krulharige meisje, maar de revolutionaire haaraccessoires is voor iedereen.Of je nu dik, dun, recht, krullend, lang, of kort haar hebt, daar spatten 8217s a PONY-O voor jou.Hoewel de klassieke PONY-O moet werken met de meeste haartypes, we 8217; ve creëerde een paar verschillende variaties om iedereen te helpen krijgen de juiste greep op hun staart.

Daar is de PONY.O 2.0een slanker ontwerp voor meisjes met echt mooi haar, kort haar, of voor gebruik op kleine delen van haar.Dan hebben we de PONY-O XL voor de meiden met echt dik haar.En ten slotte, daar is de PONY-O XL Slim voor de meisjes met echt dik haar die willen gewoon delen van hun haar op een moment.

Nog steeds niet zeker welke PONY-O geschikt is voor jou?Neem onze quiz om te zien welk type PONY-O het beste zal werken met uw haar om u te helpen krijgen de stijl die u wilt.

Eén.Hoe lang is je haar?

A. Mijn haar valt onder mijn schouders

B. Het zit net op of boven mijn schouders

C. Heel lang.

D. Mijn haar is zo lang I. 8217m. Ik ben altijd geneigd om het te hakken.

Twee.Hoe dik is je haar?

A. Het 8217s ongeveer de grootte van een golfbal wanneer ik het bij elkaar te verzamelen of een beetje kleiner

B. Ja, mijn haar is zeker kleiner dan een golfbal als ik het bij elkaar rapen

C. Mijn haar is groter dan een golfbal als ik het bij elkaar haal.

D. Mijn haar is groter dan een golfbal als ik zelfs de bovenste helft bij elkaar heb.

Drie.Als je je haar in een hoge paardenstaart stopt, is het altijd:

A. Sags en droops ­8212; Ik voel me als I spa 8217m; ik trek het altijd strak

B. De onderste lagen hebben de neiging om uit te vallen

C. Ik kan nauwelijks al mijn haar in één haardas krijgen zonder dat het breekt.

D. I. I. 8217ve opgegeven op paardenstaart en graag proberen meer unieke haarstijlen

Vier.Hoe draag je liever je paardenstaart?

A. Hoge paardenstaart helemaal

B. Lage paardenstaart (mijn haar is te kort om het helemaal naar boven te trekken)

C. Hoe ik mijn haar van mijn rug kan krijgen

D. Half-up, half-down voor mij!Haal het van mijn gezicht.

Voornamelijk A-8217s: Klassieke PONY-O

Er is niets gemiddelde over u of uw haar!Maar je kunt bij de klassieker blijven. PONY-O dat werkt voor de meeste haartypes en texturen.Of je nu fijn, dik, krullend, recht, lang, of kort haar hebt, je kunt je haar bij de OG zetten.

PONY-O komt in 15 vaste kleuren 8212; zowel neutrale als gedurfde bladen /8212; en vijf designer afdrukken.

Voornamelijk B-blad-8217s: PONY-O 2.0

Als je haar extra goed is, kan je normale paardenstaart een beetje mank lijken.PONY-O kan helpen, maar de klassieke versie is misschien te veel. PONY-O 2.0 is onze slankere versie die voor meisjes met echt mooi of korter haar gemaakt is.Je neemt dezelfde voordelen van de klassieke PONY-O, maar alleen een gedempte versie voor je haar.

PONY-O 2.0 komt in 21 neutrale en felle kleuren, evenals 10 designer afdrukken.

Voornamelijk C-pijlers 8217s: PONY-O XL

Dik haar, don your hair, don't care ´8212t; behalve wanneer je haarbanden altijd breken. PONY-O XL zal nooit breken.Plus, het is groot genoeg en sterk om al je haar comfortabel omhoog te houden.Geen trieste pony's meer voor jou!

PONY-O XL komt in 20-neutrale en heldere kleuren en 10 designer afdrukken.

Voornamelijk D­8217s: PONY-O XL Slim

Als u dik haar of extensies en liever om uw haar slechts half op te dragen, de XL Slim is perfect voor het vasthouden van dikke delen van haar.Het is rond 8217s;is hetzelfde als de XL PONY-O, alleen een dunnere versie.

De PONY-O XL Slim komt in tien designer afdrukken, van luipaard tot camo.

Aan het einde van de dag, als u nog steeds kunt beslissen welke PONY-O is het beste voor uw haar, raden wij aan om te meten.Je wilt er zeker van zijn dat je al je haar in de PONY-O past, en als je dat doet, kan je buigen en vorm van het smeedbare metaal om het allemaal omhoog te houden.

Wil je meer weten over Pooy-O?

Terug naar blog