PONY-O Ponytail Holders: About Us

Pony-O paardenstaarthouders: over ons

Hoi! Ik ben Nicol, uitvinder van de pony-O paardenstaarthouder en Bun Barz voor haarbroodjes. Ik heb al meer dan 30 jaar haaraccessoires uitgevonden en gepatenteerd.

NOODZAAK IS DE MOEDER VAN DE VINDINGRIJKHEID

Mijn eerste uitvinding was iets dat ik in 1987 voor mezelf heb gemaakt, omdat ik niet kon uitstaan ​​om elastiek te dragen in mijn dikke, krullende haar. Dit was vóór de Topsy Tail, of zelfs de scrunchie was er! Er was niets anders beschikbaar op de markt behalve Elastics en Bobby Pins! Ik heb een teder hoofd: beiden hebben me hoofdpijn gegeven en mijn haar eruit gescheurd. Dus ik heb ervoor gekozen om mijn haar naar beneden te dragen.

Nadat ik de modeschool in Toronto was afgestudeerd, vereiste mijn allereerste baan dat ik mijn haar naar achteren en uit mijn gezicht bind. Niet in staat om conventionele en archaïsche haaraccessoires te dragen, vond ik een behoefte (voor mezelf) en vulde het! De rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. Mijn nieuwste innovatie, de Pony-O Hair Tie, is iets dat mijn partner, Beth, en ik heb gemaakt. Ik voel de Pony-o paardenstaarthouder is een van die zeldzame producten die een revolutie teweeg kunnen brengen in de industrie van de haaraccessoires.

Beproefd en waar

Na jaren op het beurscircuit te hebben doorgebracht, heb ik de gelegenheid gehad om mijn producten persoonlijk in het haar te proberen van meer dan 400.000 vrouwen en kinderen (en een paar mannen). 😆 De één-op-één contact en feedback van elke klant is cruciaal geweest voor de ontwikkeling van mijn nieuwste productlijn. Ik zal geen accessoire op de markt zetten, tenzij het voldoet aan een zeer strikt criterium:

  • Het werkt op elk haartype en dikte
  • Het perfecte ponytail volume -tool
  • Creëert geen spanning op de follikel
  • Is veilig, comfortabel en niet-beschadigd
  • Komt gemakkelijk uit het haar
  • Laat geen paardenstaartklok achter
  • Is duurzaam, overlevende en overtreffende elastiek

Unieke haaraccessoires

De haarverzorgingsindustrie is er een waar in de loop der jaren heel weinig innovatie is geweest. Wij, onze dochters EnOnze kleindochters dragen dezelfde accessoires die onze grootmoeder, en mogelijk overgrootmoeder, droeg. Van alle producten die we dagelijks gebruiken, kan ik er geen bedenken die precies hetzelfde is als wanneer mijn moeder een kind was.

Mijn unieke pony-O haaraccessoires zijn wereldwijd gepatenteerd, wat betekent dat ze voldoen aan de vereisten van een hoog niveau van innovatie en creativiteit.

Pony-O haarbanden houden elk haartype en dikte vast zonder spanning op de follikel! Geen trekken of trekken! Wanneer u uw haar door het buigbare voedtPony-o En vorm het, er is geen vernauwing op je paardenstaart (wat geen irritante vouw betekent). Fijn haar ziet er dikker uit; Dikke haar blijft op zijn plaats! Pony-o Voelt letterlijk niets in je haar! Open de Pony-o Terug in zijn cirkelvorm, en het glijdt eruit zonder je haar te beschadigen! Het is een van de meest comfortabele haaraccessoires die je ooit zult dragen.

De pony-o vormgevenOngeëvenaarde veelzijdigheid

De pony-o haarbind is veelzijdig. Het kan worden gedragen door vrouwen of kinderen; Het kan in elke haardikte worden gedragen; Het kan in de meeste haarlengtes worden gedragen (tenminste kinlengte voor al het haar). Het kan worden gedragen voor werk of in de sportschool.

Ik heb heel veel gemakkelijke haarstylingideeën voor jou, maar de mogelijkheden echt zijn Eindeloos! Elke stijl die je kunt maken of je kunt voorstellen met behulpPony-o paardenstaarthouder, of het nu klassiek, modieus of gotisch is! Maar ... zelfs als je alleen je haar in een paardenstaart draagt, beloof ik dat het de meest comfortabele en veilige paardenstaart zal zijn die je ooit zult voelen.

Als je graag je haar in een broodje draagt, de Bun Barz is een must have! Het voldoet aan dezelfde criteria als de Pony-o en is net zo comfortabel en gemakkelijk te gebruiken, zonder Bobby Pins of Elastics.

Waarom geef je de Pony-o En Bun Barz vandaag een poging? Ik denk dat je van mijn accessoires zult houden! Zeg "Bye-Bye" tegen je haarelastiek en ouderwetse accessoires. Zeg "hallo" tegen de nieuwe, revolutionaire Pony-o!

Heeft u vragen of opmerkingen? Ik zou graag van u horen!

Wil meer weten? Bekijk deze blogs:

Welk pony-o haarproduct je nodig hebt op basis van je haartype

Ga de uitdaging aan: 31 dagen goed haar

Hoe u Ponytails Volume kunt geven

#PonyOHair #Hairstyles #EasyHairstyles #halfuphairstyles #HealthyHair #Hairaccessories #Hairties #HairInspo #PonyOHairtie 

Assistentie nodig? Neem contact met ons op via: support@ponyo.com!
Terug naar blog